بعد از تغییر فامیلی، مدارک دانشگاه دیپلم و کارت ملی و سند ماشین چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۸ #95310791

درود
بنده بدلیل طولانی بودن فامیلیم قصد دارم پیشوند فامیلی خودم رو حذف کنم
با توجه به اینکه بنده هنوز دانشجو هستم، بعد از تغییر فامیلی، چه بلایی سر مدارک دانشگاه دیپلم و کارت ملی و سند ماشین میوفتد؟
مثلا گواهی پیش دانشگاهی که دریافت کردم یکبار بیشتر صادر نمیشه و من بعد تغییر فامیلی چه بلایی سر این مدارک می اید؟
من تصمیم مهاجرت دارم میخواستم ببینم تو پروسه ی اپلای و سفارت و اینها به مشکل میخورم یا خیر؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،بدون نیاز به تغییر آن مدارک همچنان معتبر میباشند.

سلام هیچ تغییری در مورد آنها به وجود نخواهد آمد.

با سلام
در این موارد بر حسب امورات موضوع متفاوت خواهد بود
در برخی موارد نیازی به مراجعه حضوری نیست و بصورت اتوماتیک این امر به روز رسانی در سایت خواهد شد
اما در بیشتر موارد باید خودتان شخصا جهت این امر اقدام نمایید

با سلام
پس از قطعیت تغییر نام خانوادگی با ارائه مدارک و مستندات لازم، درخواست اصلاح و صدور مدارک جدید را به دادگاه می‌دهید و دادگاه دستور اصلاح هر کدام از مدارک را به مرجع مربوطه خواهد داد...