درصورتی که شخصی در فضای مجازی توهین در حد قذف کرده باشد با انتقال پیام ها ، قاضی متن پیام ها را می پذیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۳ #95228475

سلام شخصی در فضای تلگرامی به بنده فحاشی نموده و مکررا بنده را قذف کرد و بنده پیامک های ایشان را قبل از اینکه پاک کنند برای خط دیگر خودم فوروارد کردم و و ایشان پیامهایشان را پاک کردند.بنده پیامک هارا نزد پلیس فتا بردم و ایشان در مستند سازی خود نوشته که پیام ها به صورت فوروارد مشاهده شد.آیا قاضی پیامک هارا می پذیرد؟آیا حد قذف بر ایشان جاری میشود؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به تاسی از قاعده درا به دلیل شبهه در قذف تلقی شدن انتساب فعل زنا یا لواط از طریق تلگرام و لزوم روش اثباتی شرعی منحصر به فرد در قانون مجازات، حد قذف مد نظر ساقط میشود ولی به اتهام توهین و فحاشی قابل محاکمه و مجازات خواهد بود‌

با سلام
چنانچه وی اکانت خود را دیلیت کرده باشد امکان اینکه این پیامکها قبول شود اندک است. چون فوروارد شده است

با سلام
اعتبار مدرک شما در حد اماره قضایی است
و کاملا بستگی به نظر قاضی محترم پرونده دارد
ولی متاسفانه امکان اینکه از شما بپذیرند اندک است

به نظرر میرسد که نتوان انرا ثابت کرد چون ممکن است دلیت اکانت نیز نموده باشد

پذیرفته شدن دلایل وهمچنین اثبات جرم با دادگاه است