میتونم اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۲ #95218638

سلام.
من و همسرم توی عقد بودیم که یهو گفت میخوام جدا شم و رفت. من دادخواست تمکین دادم اون دادخواست نفقه با خونه و عروسی کرد. من خونه و اثاث رو اماده کردم که کارشناسی شد و قبول شد.عروسی هم گرفتم اما نیومد و عدم تمکینشو گرفتم.
حالا دوباره درخواست نفقه کرده با حق حبس و قاضی پرونده هم به پزشکی قانونی معرفیش کرده و باکره اس. با همم رابطه داشتیم به پزشک قانونی هم اعتراض کردم ولی دوباره کمسیون رای بر باکره بودنش دادن و رای به حق حبسش گرفته . اگر اعتراض بزنم رای تغییری میکنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه طبق نظر پزشکی قانونی حق حبس ایشان اثبات شده است لاکن باید بتوانید تمکین همسر را اثبات کنید که در اثبات تمکین خاص دشوار می باشد

درود
اگر باکره هستند بر فرض اعتراض نیز حق حبس ایشان ساقط نمی شود و تمکین شما رد می شود.

با وجود تاییدکمیسیون پزشگی مینی بر باکره بودن همسرت
حق حبس صادر خواهد شد
این شماهستیدکه به انجام رابطه اشتباه افتاد

درود بر شما
باتوجه به نظریه پزشکی قانونی ، در صورت عدم امکان اثبات رابطه خاص با همسرتان ، حق حبس محفوظ خواهد ماند.

با درود اگر تمکین خاص نشده باشد حق حبس محفوظ است

با سلام باتوجه به نظر پزشکی قانونی در خصوص باکره بودن و حق حبس وی در این دوران امکان تمکین وی وجود ندارد.

با سلام
در صورت باکره بودن زوجه اصل بر عدم داشتن رابطه جنسی فی مابین زوجین بوده و ادعای خلاف آن توسط زوج می بایست ثابت گردد در غیر این صورت زوجه به استناد حق حبس می تواند از تمکین تا پرداخت کامل مهریه خودداری کند.