آیا بنده میتوانم شکایت افترا نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۴ #95063384

با سلام نامزدم شکایتی دروغین علیه من تحت عنوان انتشار تصاویر در فضای مجازی انجام داده بود که بازپرسی برای من حکم جلب صادر کرد و مامورین پلیس فتا وارد خانه شده تمامی تجهیزات الکترونیکی من را که ابزار کار من هستند رو به مدت دو ماه توقیف و مورد بررسی قرار دادند که این کار باعث شد شغل خود را که در زمینه آی تی بود از دست بدهم و ورود مامورین باعث از بین رفتن آبروی خانواده من شد و استرس و اظطراب زیادی کشیدم که در نهایت قرار منع تعقیب برای من صادر شد.
آیا بنده میتوانم شکایت افترا انجام بدهم و در صورت انجام این شکایت آیا نامزدم محکوم خواهد شد و قانون چه مجازاتی را پیش بینی کرده؟

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق آرای دادگاه ها صرف صدور قرار منع تعقیب متهم از بزه، مجوز تحقق بزه افترا نیست زیراپذیرش این امر موجب انسداد باب شکایت و تظلم خواهی خواهد بود.

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی به این منظور میتوانید شکایت خود را مطرح کنید
که مجازاتی برابر قانون در نظر گرفته شده
موفق باشید

می توانید دراین خصوص شکایت تهمت و افترا مطرح کنید ولی معمولا در این موارد دادسرا و دادگاه حکم به محکومیت صادر نمی کنند مگر اینکه واقعا سو نیت زوجه به صورت کاملا واضح در این خصوص احراز گردد.

پیشنهاد می کنم بیهوده وقت با ارزش خود را در مسیر دادسرا و دادگاه هدر ندهید چرا که طرح شکایت کیفری علاوه بر وقت وهزینه زیاد تضمینی در به نتیجه رسیدن مطلوب هم وجود ندارد

و اگر امکان مصالحه و سازش وجود ندارد و نسبت به توافق در مورد متارکه و طلاق اقدام نمایید.