میتوانیم از زن بابا بابت قتل پدر شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۶۳ #94897173

سلام پدرم‌ مدتی مریض بود و چند شب در کنارش بودم و اما شب اخر زن بابا کنارش بود که فوت شد روز قبل فوت دیدم چیزی به پدر میخوراند شبیه یک دانه عدس که پرسیدم چیست گفت چیز خاصی نیست پدرم هوش و حواس نداشت و‌روز بعد فوت کرد شب هنگام پدرم از زن بابا تقاضای کمک کرده اما او را بوسیده و رها کرد به گفته خودش حتی برادرانم را از وضعیت حاد پدر مطلع نکرده و زمانیکه نیمه شب برادرم وارسی میکند متوجه مرگ پدر میشود زن بابا میگوید فوت شده تلاش بیهوده نکن و صبح روز بعد لحاف پدر که اغشته اثار پدرم بود را شست احساس میکنم از قصد پدرم را از بین برد که به میراثش برسد الان یکسال از مرگ پدر گذشته اما نمونه ادرار هنوز هست میتوانیم از زن بابای شیاد شکایت کنیم لطفا دقیق پاسخم را بدهید چون مرد شریف و ساده دلی بود

مشاوره حقوقی قتل
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نیازمند بررسی و بازرسی می باشد.

با سلام، برای اظهار نظر نیاز به بررسی پرونده هستش. نظر پزشک قانونی چه بوده. با شک و گمان نمی شود دعوی را مطرح کرد

دلایلتان برای چنین اتهامی بسیار ضعیف است.

سلام بعید است بتوانید نتیجه ای از شکایت احتمالی خود بگیرید

علت مرگ توسط پزشکی قانونی مشخص میشه

مدارک و پرونده همچون نظریه پزشکی قانونی باید بررسی شود

بسیار بعید است بعد از یکسال شکایت به نتیجه برسد