با توجه به منع تعقیب میشه کپی شکایتم رو در روز دادگاه به تجدید نظر ارایه بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #94891661

باسلام ، بنده از شخصی شاکی هستم که به دوسال زندان محکوم شده و به جهت اینکه در موعد اعتراضش به تجدید نظر بخاطر اینکه لایحه ای مغایر با بقیه اظهاراتش ترتیب بده ، توسط دو تا از بستگانمان ساعت ۱ شب سرزده اومدن درب خانه و بدروغ گفتن که با برادرم هماهنگ کردن و بدون اجازه توسط بستگانم وارد خانه شد ، بعد شروع کردن در مورد مجرمیتش همه چی رو انکار و در مورد پرونده و مدارک پلیسی پرونده از من سوال جواب کردن که من در جهت حفظ منافع حقوقی ام چیزی نگفتم و الان متوجه شدم که دوتا از بستگانمان هم باهاشون همدستی کردن و شدن شاهدش و در لایحه اعتراضیش هم بدروغ مطالبی از مسائلی که آنجا صحبت شده نوشته و ادعا کرده که از بنده تازه فهمیده و شهود نیز دارد و در واقع سناریو سازی کردن ، فرداش که با برادرم صحبت کردم فهمیدم که اصلا روحش هم خبر نداشته و از مراجعه شان به درب منزل ابراز بی اطلاعی کرده ، کلا یه فیلم جدید واسه تجدید نظر آماده کرده ، به عنوان ورود به عنف شکایت کردم ولی چون برادرم مراجعه نکرد منع تعقیب شد ، حال با توجه به منع تعقیب میشه کپی شکایتم رو در روز دادگاه به تجدید نظر ارایه بدم و بگم که اینکارم کرده یا فایده نداره ، چون ادعا کرده که برای رضایت اقدام کرده که حبسش رو تعلیق کنن ، در صورتی که اصلا برا رضایت نیومده بود فقط میخواست از زبانم حرف بکشه و علیه خودم استفاده کنه ، در واقع فریبم داد ، ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، شما خودتان اجازه دادید ایشان به اتفاق دونفر به منزل وارد شوند لذا شکایت ورود به عنف قابل پذیرش نبوده ولی نگران نباشید شهادت گواه ایشان وحی مونزل الهی نیست قطعا رای دادگاه قطعی می‌شود موفق باشید