سوءاستفاده از سفید امضا، ادعای خرید مغازه توسط سردفتر با سابقه کیفری

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۷ #94868504

بنده سال ۹۸ از یک نفر ۵۰۰ میلیون پول گرفتم در عوض وکالتنامه مغازه‌م رو به اسمش زدم. سال ۱۴۰۰ با ایشون تسویه حساب و وکالتنامه رو فسخ کردیم. بنده در سال ۱۴۰۲ درگیر یک سری مشکلات شدم، ایشون که قبلا باهاش دوست و آشنا شدم کمک می‌کردند برای حل مشکلاتم. ایشون برج ۸ ۱۴۰۲ یک برگه A۴ که من سفید امضا کردم برای یک صلحنامه که قرار بود برام بنویسه، اومده یک موضوع مبایعه‌نامه به تاریخ سال ۹۸ به صورت تایپ شده نوشته روی برگه سفید امضای من و ادعا دارن که مغازه برای ایشون هست. در متن مبایعه‌نامه همون تاریخ وکالتنامه سال ۹۸ رو نوشتند و اینکه ادعا کردند در متن همون سفید امضا که این مغازه رو در ازای سه میلیارد و نیم در سال ۹۸ از من خریدن در حالی که من در همون تاریخ دو ماه قبلش این مغازه رو از شهرداری به قیمت ۳۰۰ میلیون خریدم. من باید چه کاری انجام بدم در قبال این شخص و توضیح اینکه ایشون سردفتری دارند و سال ۱۴۰۰ به جرم جعل اسناد به شش سال حبس محکوم شدند.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌توانی تحت عنوان سفید امضا شکایت نمایید

با سلام تحت عنوان سو استفاده از سفید امضا شکایت و درخواست ارحاع به کارشناس خط برای زمان درج امضا نمایید

سلام

امکان اقامه شکایت مبنی بر سو استفاده از سفید امضا وجود دارد

با سلام،تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضاء از ایشان شکایت کنید

با توجه به توضیحات شما امکان اثبات سو استفاده از سفید امضا وجود دارد. جهت طرح شکایت بهتراست وکیل اتخاذ نمایید .

با سلام
شما میتوانید با اماره از ایشان شکایت از باب سو استفاده از سفید امضا کنید.

با سلام
فسخ وکالت مزبور، اماره ای بر خاتمه رابطه قراردادی و بلا وجه بودن ادعای ایشان است. تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضا وفق ماده ۶۷۳ قانون مجازات اسلامی فصل تعزیرات، علیه ایشان اقدام به طرح شکایت نمایید.