مفهوم وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال و تجدید شد

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۸ #94859309

با سلام و خسته نباشید، در یک‌ پرونده دخالت در امور پزشکی که پرونده در دادسرا می‌باشد، پرونده منتظر استعلام از پزشکی قانونی برای درصد دیه است. در روند پرونده نوشته شده وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شد، تجدید و به وقت ...تعیین گردید. از طرفی برای شخصی که از او‌ شکایت شده پیامکی مبنی بر پرونده با شماره‌..... در شعبه ... مجددا ثبت گردید. این چه معنی می‌تونه داشته باشه؟ آیا قاضی برای صدور تصمیم نهایی قصد ندارد از طرفین دعوا دعوت کند؟ پیامک ارسال شده که همان پرونده قبلی مجددا ثبت شده منظور چیست؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت لزوم از طرفین دعوت می گردد

سلام در صورت لزوم جهت حضور دعوت خواهید شد

با سلام
پرسش تکراریست. پس از وصول نظریه پزشکی قانونی در صورت نیاز به اخذ توضیحات، از طرفین دعوت به عمل خواهد آمد.

باسلام پیامک اداری بین شعب می باشد

سوال تکراری است وقت نظارت به جهت وصول نظریه پزشکی تمدید شده و دادسرا اگر نیاز به توضیح باشد احضار مجدد انجام می دهد

سلام وقت نظارت یعنی پرونده زیر دست قاضی هست و در حال بررسی آن ، و اگر لازم باشد از طرفین دعوا دعوت به عمل می آید

درود
دوست عزیز پرونده در مسیر تحقیقات قرار دارد و در صورت لزوم برای اخذ اظهارات دعوت خواهید شد.