با عنوان مزاحمت و تهدید چگونه طرح شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #94767801

با سلام
همسر من در یه شرکت خصوصی مشغول به کار می باشد و همکار خانم ایشان از طرف اقایی که قبلا اونجا کار میکرده و خواستگار قبلی همسر بنده بوده که الان در رابطه هستند مزاحم همسر من شده و تهدید کرده که زندگیت سیاه میکنم و ابتدا با مزاحمت تلفنی با تلفن شخصی خودش و شماره های شرکت و شماره های ناشناس و بعد با گرفتن تعهد مکتوب که همسر من با اون فرد تماس نداشته باشه که نداشته و من مطلع هستم و سپس زمینه چینی برای اخراج همسرم داشته.
چطور میتونم از این شخص شکایت کنم و به چه ادله ای نیاز دارم برا محکوم کردن هر دو نفرشون؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید، مزاحمت و افشای اسرار شخصی طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

سلام و درود.. در این مسئله با توجه به اینکه شما ادله خاصی ندارید اثبات هریک از عناوین مشکل خواهد بود مگر اینکه دارای شهودی برای خود در مسئله تهدید باشید. فقط در مورد مزاحمت تلفنی با توجه به اینکه شخص مورد نظر با تلفن شخصی خود مبادرت به مزاحمت نموده است، شکایتی تحت عنوان مزاحمت تلفنی داده و ادله خود را مبتنی بر پرینت تماس ها قرار دهید.

شما نباید شکایت کنید . بلکه همسرتان باید شکایت کند ازطریق مراجعه به دفترخدمات قضایی جهت ثبت شوایت