فروش گوشی و تبعات عدم تغییر مالکیت در سامانه همتا

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱ #94755843

سلام وقتتون بخیر، من تقریبا یک سال پیش موبایلم رو به یک نفر فروختم و موبایل رو در سامانه همتا برای آن شخص انتقال مالکیت دادم ولی الان بعد از مدت‌ها سامانه را چک کردم و دیدم هنوز موبایل به نام من هست. اگر اون شخص کار خلافی با موبایل مرتکب بشه چون گوشی در سایت به اسم منه، در اون کار خلاف پای من هم گیره؟ چکار کنم که از من سلب مسئولیت بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، بهتر است اظهارنامه ای برای قطعی نمودن خریدشان ارسال نمایید.

سلام. از طریق سامانه همتا پیگیری کنید و اظهارنامه ای هم خطاب به خریدار مبنی بر لزوم تکمیل پروسه انتقال نام ، ارسال بفرمایید

سلام ،بهتر است جهت اطمینان با پشتیبانی سامانه همتا تماس بگیرید ولی اگر شما اقدام به انتقال در سامانه نموده باشید در صورت سواستفاده اتهامی متوجه شما نخواهد بود .

سلام از سامانه همتا پیگیری کنید و از خود سلب مالکیت کنید،در صورتی که خلافی اتفاق بیافتد میتوانید با توجه به دلایل از خود رفع اتهام کنید.

سلام ..پیگیری لازم را از سامانه همتا داشته باشید

سلام در صورت بروز چنین خلافی با توجه به توضیحات امکان رفع اتهام وجود دارد هرچند می توانید از طریقه سامانه همتا توقف اعتبار را بخواهید هرچند بنظر می رسد انتقال صورت گرفته باشد و ایراد سیستمی است

با سلام
شما فرآیند انتقال را انجام داده و کد فعالسازی پنج رقمی برای خریدار ایجاد شده است ولی ایشان نسبت به فعالسازی و افزودن IMEI تلفن همراه مزبور به فهرست گوشی های تحت مالکیتشان اقدام نکرده اند، می توانید اظهارنامه ای با موضوع لزوم اتمام فرآیند و قطعی شدن انتقال خطاب به وی ارسال نمایید.