آیا بعد از محرز شدن ترک انفاق به مدت شش ماه، زوج میتواند با پرداخت نفقه معوقه از گرفتن حق طلاق بنده ممانعت به عمل آورد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۳ #94732833

سلام
من در دوران عقد هستم و شش ماه از آخرین پرداختی نفقه ام میگذرد، چه شکایتی باید انجام بدهم که در نهایت حق طلاق را بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بدلیل عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید .

در شروط چاپی سند ازدواج یکی از موارد طلاق از جانب زوجه را که با تحقق آن، زن وکیل مرد در طلاق می شود،نپرداختن نفقه به مدت ۶ ماه و عدم امکان الزام او قرار داده شده است که با توجه به آن اگر مردی حداقل ۶ ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا نکند زن می تواند تقاضای طلاق کند. پس اگر پرداخت کند موجب طلاق نخواهد بود
شکایت ترک انفاق مطرح کنید که مجازات حبس دارد در صورت اثبات و محکومیت عامل فشاری برای رضایت ایشان به طلاق است

باسلام
اگرشکایت ترک انفاق مطرح کنید با پرداخت نفقه معوقه طلاق ممکن نخواهدبود
درخواست طلاق ازطرف زوجه منوط است به تحقق شروط ضمن عقد

وقتی زوج‌ نفقه معوقه رابپردازد . طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه معنا ندارد

سلام . شما می توانید به دلیل عسر و حرج درخواست طلاق مطرح کنید .