با عنوان تهدید از من شکایت شده، چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۸ #94594472

با سلام
یکی از همسایگان من که با اینجانب اختلاف در مسئله جای پارک دارد و شکایت کرده، همراه شکایت خودش هم عنوان کرده که من ایشون‌ رو تهدید به تخریب لاستیک خودروش کردم، و دو نفر هم شاهد امضا کردن که از همسایگان خودش هستن و در یک آپارتمان ساکن هستن، در حالی که من به هیچ عنوان همچین تهدیدی نکرده ام و موضوع الآن در حال رسیدگی در دادیاریست.
لطفا راهنمایی کنید که چه اقدامی می توانم‌ انجام دهم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید شاهدان ایشان را جرح کنید به این معنا که صحت ادعای ایشان را زیر سوال ببرید و انکار کنید و اگر خود نیز شاهدی دارید ارائه دهید الا ایحال این مسئله مهمی نیست بهتر است با مصالحه به اتمام برسانید

سلام
شما شاهد بیاورید
جرح در اصطلاح: عبارتست از ادعای فقدان یکی از شرایطی که قانون برای شاهد مقرر کرده است و از ناحیه طرفین دعوا صورت می‌گیرد

با سلام بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
دقت بفرمایید اگر در حین انجام تهدید ادعایی دو نفر شاهد حضور داشته است پس اولا در دفاعیات خود ضمن انکار انجام هر گونه تهدیدی به عدم تاثیر گذاری الفاظ محمول بر تهدید اشاره کنید ثانیا از بازپرس یا دادیار رسیدگی کننده بخواهید با استفاده از بازجویی انفرادی زمان و مکان و الفاظ رد و بدل شده را دقیقا شهود بیان کنند عنداللزوم درخواست تغلیظ سوگند دهید

شماهم‌شاهد بیاورید

سلام

شما همچنان بر انکار خود اصرار بورزید و شهود معرفی شده شاکی را جرح نمایید.