آیا از پدر همسرم می توانم به دلیل ضرب و شتم من و مادرم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #94594470

باسلام من زن ناشزه هستم باهمسایه طبقه سوم منزل شوهرم سلام وعلیک داشتیم و میخواستیم برایش سوغاتی ببریم که ازقضاپدرشوهرومادرشوهرم مارادیدندودرراهپله کتک زدند که پدرشوهرم بامادرم درگیرشدوسرش شکست وبه کلانتری واورژانس وپزشکی قانونی رفتیم میخواستم بدونم مجازات این آقاکه ما دو زن را زده ازطرفی انجابه اسم پدرشوهرم است امادرتمکین آنجا خانه من است آ یاتاثیری درمجازات این آقادارد آیا این آقا تجاوز به عنف کرده و آیا این مسیله که من ومادرم را زده اعاده حیثیت میتوانیم بکنیم واینکه ماشاهددعواداریم که همسایه طبقه سوم است ولی حاضر به شهادت نیست.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید به پزشکی قانونی مراجعه کرده و برای اثبات این امر هم که پدر شوهرتان شما را زده باید شاهد یا گزارش کلانتری داشته باشید.خیر تجاوز به عنف محسوب نمی شود.