طرح شکایت برای فحاشی میتواند نماید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۳ #94591305

سلام
هفته پیش من با شماره ای که به نام من نیست با کسی تماس گرفتم و در ابتدا پرسیدم کسی آنجا هست یا تنهایی که در جواب گفت تنها هستم و من این قسمت از مکالمه را ضبط کردم و بعد از روی خشم به او توهین کردم .
حالا می گوید که من شاهد داشتم و من ایشان را دقیق میشناسم و اطمینان دارم تنها بوده
آیا میتواند شکایت کند؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند علیه شما و صاحب خط شکایت کند

با سلام و احترام
ایشان می توانندعلیه شما و مالک سیم کارت شکایت کنند و اثبات این ادعا با ایشان می باشد و نیاز به ادله محکمه پسنددارند.

سلام امکان اقامه شکایت دارد اما اثبات ادعا نیازمند ادله مثبته می باشد و در غیر اینصورت بی نتیجه خواهد بود

سلام میتواند شکایت نمایید اثبات ادعا با شاکی است

سلام نیاز به ادله محکمه پسند میباشد و اثبات با شاکی میباشد موفق باشید

درود
بله امکان شکایت وجود دارد و‌ بار اثبات بر دوش شاکی است .

درود بر شما، به هرحال چنانچه بتوانند این ادعا را اثبات کنند، می‌توانند علیه شما یا صاحب سیم‌کارت اقدام به طرح شکایت کنند.