کارشناس دادگستری در خصوص قیمت گذاری اموال چه زمانی ارجاع میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۸۸ #94589

سلام پدر من به جرم سرقت چند تا اموال مجرم و به یک سال حبس زندانی شده است . در صورتی که ایشان فقط مجرمین را دیده که یک صندلی را از بالای دیوار پرت کردند و هیچ جنسی را برنداشته و هیچ دخالت دیگه ایی نداشته ولی با حکم قاضی هم به جرم ان صندلی و هم به جرم چیزهای دیگر که توسط ان اشخاص دزدیده شده و پدر من در جریان نبوده متهم شده است . حال سوال من اینست با توجه به اینکه دیگر سارقین اقرار به بی گناهی پدر من نکردند ایا امکان تغییر حکم وجود دلدر و سوال بعدی اینکه شاکی مبلغی بیش از اجناس را میخواهد ایا باید این مبلغ را داد و کارشناسی شدن قیمت اجناس چه زمانی انجام میشود الان میشه؟ یابعد از یک سال باید باشه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه منجر به گرفتن رضایت از شاکی میشود پیشنهاد میشود که مبلغ را به شاکی بدهید تا بتوانید از تخفیف در مجازات استفاده کنید. لذا پیشنهاد میشود که حتما وکیل بگیرید تا بتوانند از پدرتان دفاع کنند.