عدم ملاقات با مادر و تعویض قفل درب برای اثبات عدم تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۶ #94547

پدر همسرم مدت 60 روز است فوت کرده و دو تا از خواهرها و برادرش مادرشان را در سلطه خود گرفته و با خود برده و اجازه ملاقا یا تماس تلفنی هم نمی دهند در ضمن به در های منزلش در صورت عدم حضور قفل می زنند چگونه می توان شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شوهرتان درب منزل را قفل زدند و یا قفل آنرا تعویض کردند میتوانید با پلیس تماس بگیرید تا این موضوع را صورت جلسه کند تا نتوانند عدم تمکین شما را اثبات کنند.