اتهام دزدی گوشی موبایل به من زده شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۳۳ #94531248

من در توسی و اسنپ کار میکنم آقایی با پدرش اسنپ خواستن و من اوکی کردم به مقصد رسوندم وقتی رفتن دوباره مسافر عادی سوار کردم و بازم سوار کردم و رسوندم از طرف اسنپ تماس شد که گوشی مسافرت جا مونده ببین داخل ماشینت هست یا نه منم گشتم نبود گفتم که گوشی در کار نیست . حالا بعد از ۱۵ روز رفته کلانتری شکایت کرده و باید برم کلانتری خواهشا راهنمایی کنید که آیا مقصر منم یا خیر و باید چکار کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صاحب گوشی میتواند تقاضای ردیابی نماید وچنانچه هر کسی از گوشی استفاده نماید مشخصات او ثبت میگردد به هرحال اگر مسافرانی که سوار کردید برداشته باشند با استعلام مشخص میگردد و شما تبرئه میشوید در غیراینصورت باید علیه شما مدرک ودلیل معتبر داشته باشه و به صرف حدس وگمان نمیتوان شکایت کرد

جای نگرانی نیست . شاکی باید ثابت کند که گوشی در ماشین شما جا مانده که امری محال است . اثبات سرقت بر عهده شاکی بوده و شما نباید بی گناهیتان را اثبات نمائید .

با سلام برای اثبات جرایم کیفری قاضی باید با توجه به مدارک ومستندات به اقناع وجدان برسد و با ظن و احتمال هرچند قوی نمی تواند حکم کند با توجه به این که شما راننده تاکسی اینترنتی می باشید و هر لحظه مسافر جدیدی سوار می شود و احتمال اینکه مسافران نیز ممکن است گوشی را برداشته باشند لذا انتساب جرم را به طور قطع به شما نمی توان نسبت داد
مضاف بر مورد فوق یک ایراد ماهیتی نیز وجود دارد.سرقت یعنی "ربودن مال دیگری به صورت پنهانی " در حالی که خود شاکی معترف است که گوشی را جا گذاشته است و ربایشی صورت نگرفته است حتی اگر مطمئن باشیم که گوشی جا گذاشته شده است بایداز نظر حقوقی دادخواست استرداد بدهد .