اعتراف به ضرب و شتم در اورژانس اجتماعی برای دادگاه قابل استناد است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۸ #94519250

با سلام
من و همسرم به همراه فرزندم امروز جهت تعیین تکلیف حضانت فرزند از طریق دادگاه به اورژانس اجتماعی ارجاع شدیم، که خانم مشاور وقتی تنها بودم از من مشکلات را پرسید و من گفتم خانمم به علت اینکه میخواست خودکشی کند و از پشت بام پایین بپرد مشکل اعصاب دارد، مشاور پرسید کتکش میزنی، در جواب گفتم فقط همان یک بار که میخواست خودکشی کند دو تا سیلی به ایشان زدم، دادگاه الزام به تمکین ما دوماه پیش بود و مقید به وقت نظارت برای یک هفته دیگر است.
سوالم این است آیا از این گفته من برای دادگاه سند محسوب میشود؟
من جایی را هم امضا نکردم.
آیا زوجه میتواند از دادگاه بخواهد که از مشاور سند بخواهد و در رای دادگاه تاثیر بگذارد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رویه این است که یکی دو ضربه سیلی موجب عدم امنیت جانب برای زوجه نیست .

با سلام و احترام
این مورد مشمول ضرب و شتم نخواهد بود

سلام
گفتگوی شما با مشاوره جهت کمک به حل مشکلات شما بوده است و مشاور مزبور مکلف به حفظ امانت و رازداری ست لذا نگران سخنان تان نزد ایشان نباشید

ارجاع پرونده به اورژانس اجتماعی بابت حضانت فرزند بوده لذا اعتراف به ضرب وشتم تاثیری ندارد

سلام . اقرار صورت گرفته معتبر است اما در رای تمکین معمولا بی تاثیر است رویه این است که یکی دو ضربه سیلی موجب عدم امنیت جانب برای زوجه نیست .

سلام
به نظر نمیرسد چنین اقدامی با عنوان ضرب وشتم قابل پیگیری کیفری باشد...