من مشمول معافیت میشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #94367995

با عرض سلام و خسته نباشید
من ۲۰ سالمه، در حال حاضر دانشجو هستم و معافیت تحصیلی دارم، پدرم فوت کرده، یه خواهر دارم که ازدواج کرده و یه برادر مجرد بزرگتر از خودم دارم که برادرم خدمتشو قبلا انجام داده و کارت پایان خدمت داره، محل کار برادرم توو یه شهر و یه استان دیگه هست و اونجا زندگی می‌کنه و عملا من فقط با مادرم زندگی می‌کنم.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا شما تا زمانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنید بحث معافیت های دیگر شما قابل طرح نیست ثانیا با توجه به توضیحاتی که دادید مشمول برخورداری از معافیت کفالت نمی‌شوید

با سلام
با توجه به توضیحات حضرتعالی امکان اخذ معافیت کفالت وجود ندارد

سلام وقت بخیر

به استناد ماده ۲ آیین نامه معافیت کفالت :
ب ـ یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده مادر فاقد شوهر .

تبصره ــ افراد موضوع این بند تا سی ماه متوالی میتوانند از معافیت کفالت موقت استفاده کنند و در پایان مدت مذکور در صـورت دارا بودن شرایط کفالت از معافیت دایم بهره مند خواهند شد. مبنای محاسبه معافیت موقت، تاریخ فوت همسر یا تاریخ ثبت طلاق میباشد.

یگانه مراقب یا نگهدارنده (سرپرست): تنها فرزند ذکور یا برادر یا نوه بالای هجده سال تمام که مراقبت یا سرپرستی از هر یک از بستگان موضوع ماده (۴۴) قانون را به دلیل نیازمندی به مراقبت یا سرپرستی به عهده دارد.