با دخالت در زندگی توسط پدرم چگونه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #94359888

سلام
من پنج ساله ازدواج کردم هنوز که هنوز پدرم داره آزارم میده با رفتاراش خیلی تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم مدام به زندگیم دخالت میکنه من با همسرم مشکلی ندارم ولی اون باعث میشه یه مشکل بخوریم اگرم چیزی باشه خودمون حل میکنیم ولی اون باعث ناراحتی ما میشه هر چی میگم به شما مربوط نیست متوجه نیست میخوام شکایت کنم که نزدیک من و همسر و زندگیم نشه کجا باید مراجعه کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدامات مذکور در توضیحات فوق واجد هیچ وصف مجرمانه ای نیست تا بتوانید اقدام به شکایت نمایید .

با سلام
متاسفانه برای دخالت پدر و مادر در زندگی فرزندان جرمی انگاشته نشده است لذا بایستی از طریق ریش سفید یا بزرگ فامیل اقدام نمایید مگر اینکه دخالت ایشان باعث ورود ضرر یا خسارت برای شما شود که میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید