من میتوانم با ارایه مدارک دنبال کار های انحصار بروم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #94355016

سلام
مادر بزرگم به رحمت خدا رفته برای انحصار وراثت که پدرم وارث ایشان است ایا به دلیل اینکه پدرم وقت ندارد من میتوانم با ارایه مدارک دنبال کار های انحصار بروم و با جمع اوری مدارک لازم به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنم به نام پدرم یا با نام خودم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین پیگیری امر از طریق مراجع قضایی باید وکیل دادگستری بگیرید

سلام
یا باید توسط خود وراث یا وکیل رسمی دادگستری پیگیری شود

خیر انجام انحصار وراثت نیاز به حضور خود وراث می باشد و فقط از طریق وکلای رسمی میتوانید اقدام نمایید