محاسبه دیه تصادف چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #94260560

سلام خسته نباشید من چند وقت پیش یه تصادف کردم و طرف مقابلم مقصر شد و منم بعد کارای دادسرا و پزشکی قانونی فرستادنم اجرای احکام و از اون جا هم بیمه تو اجرای احکام که درخواست کردم مبلغ رو برام حساب کنن نکردن بیمه هم که رفتم گفت بیست روز دیگه بیا بعد اونم رفتم گفتن دو هفته دیگه بیا میخواستم بدونم الان برم مبلغ رو بهم میدن یا بازم میگن برو بعدن و اینم درصد هاییه که برام زدن میخواستم بدونم چقد میشه ارش پارگی رباط داخلی پای راست چهار درصد دیه کامل انسان و بابت ارش آسیب نسج نرم ناشی از عمل جراحی دو درصد دیه کامل انسان و بابت حارصه انگشت اول پای راست یک سه هزارم دیه کامل انسان و بابت ارش تجمع خون در فضای مفصلی راست یک درصد از دیع کامل انسان.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ارش پارگی رباط داخلی پای راست چهار درصد دیه : ۱۳/۲۰۰/۰۰۰ تومان
ارش آسیب نسج نرم ناشی از عمل جراحی دو درصد دیه : ۶/۶۰۰/۰۰۰ تومان
حارصه انگشت اول پای راست یک سه هزارم دیه : ۹۹۰/۰۰۰ تومان
ارش تجمع خون در فضای مفصلی راست یک درصد از دیه : ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان
جمع کل دیات : ۲۴/۰۹۰/۰۰۰ تومان
موفق باشید

سلام
قیمت دیه در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان است شما درصد های مذکور را در مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان ضرب کنید تا مقدار دیه شما به دست آید و برای وصول آن ناچار به پیگیری و رفت و آمد هستید

سلام به بیمه مراجعه کنید و علت تاخیر را جویا شوید .
چهار درصد دیه =۱۳۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دو درصد دیه = ۶۶/۰۰۰/۰۰۰تومان
یک سه هزارم دیه = ۹۹۰۰۰۰ تومان
یک درصد دیه=۳۳/۰۰۰/۰۰۰