مسدود شدن حساب بانکی رو چطور باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۷ #94208551

سلام.من نصاب CNG هستم. چند وقت قبل از یکی از شهرهای جنوبی بصورت تلفنی سفارش مخزن دادن بهم و ۶ میلیون هم به حسابم واریز کردن و طی ۱۰ روز فرستاده شد براشون اما از من شکایت شد که پول گرفتم و چیزی تحویل ندادم فقط یه بار دادخاست اومد برام که طی تاریخی برم شورا که من نتونستم برم و چند روز بعد کل حسابام مسدود شد.لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بایستی با مدارک تحویل مخازن، اثبات کنید که کالا تحویل شده، سپس با درخواست رفع توقیف، اقدام به رفع توقیف از حساب نمایید.

با درود
باید ادعای خویش را با ارائه مستندات اثبات و تقاضای رفع توقیف را بخواهید.

با سلام .
در صورت تبرعه شدن در محکمه ، از حساب های شما رفع توقیف خواهد شد . همچنین اگر خسارتی به شما در این مدت وارد شد ، قابل مطالبه است

با توجه به مدارک و مستندات تحویل کالا به سفارش دهنده باید در شورا حضور یابید و از خودتان دفاع کنید تا رفع توقیف از حساب شما صورت گیرد

درود
باید بروید و ثابت کنید مخزن را تحویل داده اید و درخواست رفع توقیف کنید.