من چطور میتونم ماشینمو از پارکینگ در بیارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #94194985

باسلام
بنده چند روز پیش با شخص تصادف کردم که در حال عبور از بزرگراه بود که موقع پریدن از روی گارد بعلت اینکه نتونست بپرد دو باره به قسمت جاده افتاد که از سمت آینه بغل راننده به ماشین من خورد بعد با اورژانس به بیمارستان منتقل شد که بصورت سرپایی مداوا شده البته جراحتش صورت و خراشیدگی دست و پا بوده که ترخیص شده. ماشین من هم پارکینگ هست الان بعد از تنظیم پرونده از طرف بنده الان چند روز هست که این شخص اصلا نیومده دنبال پرونده. که پزشک قانونی بره که از بیمه استفاده کنیم. گویا قصد داره که از بنده خسارت بیشتری بگیره.
میخواستم بدونم الان من چطور میتونم ماشینمو از پارکینگ در بیارم.
اگه این شخص هم چنان نیاد با تشکر و اینکه نظر قاضی چی می‌تونه باشه برا ماشینم

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما

اگر ایشان در کلانتری طرح شکایت نکرده باشد مبتوانید درخواست ترخیص خودرو بدهید .

اگر هم طرح شکایت کرده باشد علیرغم بی گناهی شما بیمه نامه شما بعنوان وثیقه از شما پذیرفته و خسارت وارده از بیمه شما پرداخت میشود،البته بدون مجازات های دولتی .وقتی قاضی بیمه نامه شما رو ضمیمه کرد میتونید درخواست ترخیص خودرو بدهید

سلامدر صورتیکه ایشان مراجعه ننموده و خودرو شکایتی ندارد،میتوانید تقاضای آزادی آن را نمایید

سلام، به شعبه دادگاه مراجعه کنید درخواست آزادی خودرو رو مطرح کنید بیمه شخص ثالث رو ضمیمه کنید انشالله آزاد میشه