بعد از پرداخت مبلغ پرونده مختومه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۶ #93991971

من سیم کارتی داشتم که گم کردم کس دیگری این سیم کارت را پیدا و مزاحم شخصی شده است بعد از یه ابلاغیه که اصلا به دست من نرسیده با حکم جلب مامورین رو به داسرا بردن و دادستان گفت مبلغ ۱۸۰۰۰۰۰ به حساب بریزین به حکم قاضی تا آزاد شوین بعد از پرداخت مبلغ پرونده مختومه میشود یا نه شخصی که شکایت کرده باز هم میتواند از من شکایت کند

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مبلغ جزای نقدی جرم بوده بله مختومه میشود ...

با سلام.دوست عزیز اگر مبلغ ذکر شده بعنوان خسارت بوده بله بعد پرداخت و رضایت شخص پرونده مختومه خواهد شد اما اگر بابت وثیقه باشد که فعلا دادگاه روال عادی خود را تا پایان دادرسی طی میکند

سلام اگر این مبلغ به عنوان قرار وثیقه بوده ..پرونده مختومه نمی شود و جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال می شود مضافا جرم مورد نظر باید مستقیما در دادگاه رسیدگی شود واز صلاحیت دادسرا خارج است.به نظر در دادسرا صرفا قرار تامین با این مبلغ برای شما صادر شده است که روال قانونی بعد از طرح شکایت می باشد