برای تقسیط مبلغ دیه در دادخواست به چه ماده و یا تبصره از قانون می توانم اشاره کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۸ #93977141

باسلام شخصی در منزلم کار می کرد و دچار حادثه شد و ۸۰ میلیون تومان دیه به گردن افتاد - درخواست تقسیط دادم و مبلغ ۱۳ میلیون نقد پرداخت و ۳۰ ماه مابقی را باید پرداخت کنم- در حال نوشتن دادخواست برای دادگاه تجدید نظر برای کم کردن اقساط هستم- با توجه به اینکه حقوقم زیر سه میلیون تومان است و با کسورات بانکی یک میلیون هفتصد برآیم می ماند - در دادخواست به چه ماده و یا تبصره از قانون می توانم اشاره کنم - لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواد ۶ و ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب ۹۴ استناد کنید

شرایط خود را مستندا شرح دهید

شما بایستی دادخواست تعدیل اقساط بدهید و مواردی از جمله تورم و داشتن بدهی و دادن خرج خانواده و غیره را در آن بعنوان دلیل عنوان کنید .

نیازی به ذکر ماده نیست شرایط خود را مستندا شرح دهید

سلام
شما در راستای اثبات عدم تمکن مالی ضمن استناد به مواد ۶ و ۱۱ از قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی می توانید به سایر هزینه های زندگی مانند هزینه های تحصیل فرزندان یا همسر یا هزینه‌های درمانی هزینه‌های اجاره محل کار و یا محل زندگی و سایر هزینه های موجود در این راستا اشاره نمایید ضمنا لازم به ذکر می باشد چنانچه رای پرونده اعسار قطعی شد متعاقبا شما میتوانید اقدام به ثبت دادخواست تعدیل اقساط نیز بنمایید

به مواد ۶ و ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب ۹۴ استناد کنید

سرور بزرگوار حضرتعالی میخواهید دادخواستی به دادگاه ارائه نمایید نیاز ندارید که ماده و تبصره و قانون را مستند قرار دهید چنانچه به رای دادگاه بدوی معترض هستید در فرم مخصوص دادخواست تجدیدنظر مشخصات شما بعنوان تجدیدنظر خواه و کسی که دیه میخواهد بگیرد تجدیدنظر خوانده و در ستون خواسته قید کنید اعتراض به دادنامه شماره فلان شعبه محترم فلان به عنوان دلایل و منضمات همان فیش حقوقی و تورم و گرانی را قید کن ولی سعی کن اقساط به مبلغی باشد که معقول به نظر برسد در ضمن بهترین راه مراجعه به شاکی و کسب رضایت او در کسر پیش قسط و اقساط میباشد تجربه بنده میگوید مبلغی را که ابتدا میخواهی بپردازی را به صورت تراول پنجاه هزاری یا ده هزار ی نو ببر بگو که آمده ام مذاکره کنیم انشاالله جواب میدهد