آیا میتوانم بعد از فوت ایشان نام خانوادگی ام را به نام خانوادگی ایشان تغییر دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #93954319

با سلام و خسته نباشید ، من ۶ماه پیش همسرم را از دست داده ام، آیا میتوانم بعد از فوت ایشان نام خانوادگی ام را به نام خانوادگی ایشان تغییر دهم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، از افرادی که نسبت به شما اولویت دارند اجازه بگیرید

سلام باید ازاشخای که اولویت دارد اجازه بگیرید

سلام
طبق قانون زوجه می‌تواند با موافقت همسر خود تا زمانی که در قید زوجیت می‌باشد از نام خانوادگی همسر خود استفاده کند‌و در صورت طلاق ادامه استفاده از نام خانوادگی موکول به اجازه همسر خواهد بود.
بنابراین قانون در موردی که همسر فوت کرده است چیزی نگفته و مطلب را توضیح نداده است
لیکن به نظر می‌رسد با توجه به قانون مذکور و با توجه به اینکه رابطه زوجیت شما تمام شده است امکان استفاده از نام خانوادگی شان برای شما وجود نداشته باشد

سلام وقت بخیر
تغییر نام خانوادگی به نام زوج برای زوجه در زمان حیات ایشان بدون تشریفات خاصی صورت می‌پذیرد اما بعد از فوت زوج مانند تغییر نام خانوادگی برای دیگر افراد باید اقدام شود یعنی شرایط عمومی تغییر نام خانوادگی باید رعایت شود