شرب الخمر در اربعین چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۸۴ #93949367

شرب الخمر منو شب اربعین تو ایست بازرسی گرفتن و انگار تست الکل منم۲۰۴ درصد اعلام شده و ۲ تا شیشه خالی که چند سی سی تهشون بوده گرفتن فردا باید برم دادسرا تو کلانتری انکار کردم و زیرشم امضا کردم که نخوردم چیزی مامور که بهم دستبند زد جوری بهم دستبند زدش که دستم ورم کرده و زخم شده اولین بارمم هست که این داستان پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود.
به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر موجب حد است. یعنی مرتکب به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه فرد موثر است.
زمان ارتکب تفاوتی در مجازات ندارد.
موفق و پیروز باشید.

روزهای خاص ازجمله اربعین در مجازات شمر خمر تاثیری ندارد و بابت خوردن آن ۸۰ ضربه شلاق حدی محکوم می شوید درصورت اثبات

سلام
شرب خمر در اربعین یا هر روز دیگری تاثیری در مجازات ندارد
در صورتیکه اثبات شود به ۸۰ ضربه شلاق محکوم خواهید شد

برای مسلمانان ، شرب خمر بدون توجه به زمان شرب ، حد دارد. و برای غیر مسلمان شرب خمر در خفا مجازاتی ندارد بشرطی که مست در جامعه مسلمانان ظاهر نشود.
حد شرب خمر در بارهای اول و دوم ۸۰ ضربه تازیانه و چنانچه دو بار حد شرب خمر اجرا شود و در بار سوم شرب خمر اثبات گردد، مجازات حدی وی اعدام است.
البته اگر شرب خمر با تظاهر همراه باشد علاوه بر اقامه حد ، تعزیر نیز دارد .

سلام وقت بخیر
چنانچه محرز شود که مشروبات الکلی مصرف کرده اید بدون توجه به زمان آن مجازات جرائم حدی برای شما در نظر گرفته می شود که ۸۰ ضربه شلاق و اگر عنوان حمل مشروبات الکلی هم به شما اتلاق شود لذا ۵ برابر عرفی ارزش آن ها و ممکن حبس هم در نظر گرفته شود.

سلام
اگر شرب خمر ثابت شود ۸۰ ضربه شلاق دارد و روز و ماه خاصی مثل اربعین یا محرم و صفر در مجازات تاثیری ندارد.