با همان استدلال قبلی و استناد به مدارک موجود می توان دادخواست مجدد دارد و ایرادی از اصل مدارک گرفته نمیشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۶ #93769841

قبلا از شرکتی طرح شکایت شد و از اصل مدارک وکیل خودش کپی برابر اصل کرد و تحویل شورا داد. اصل مدارک گم شد. و در اجرای احکام ( غیابی ) چون شرکت پیش تر منحل شده بود و مالی نداشت گفتند باید از خود مدیر عامل شکایت می کردید نه شرکت پس جلب داده نمیشه و مالی هم که نیست. حالا باید از ابتدا همان شکایت به اسم مدیرعامل داده بشود. چون پیشتر کپی برابر اصل مدارک در پرونده قبلی است با همان استدلال قبلی و استناد به مدارک موجود می توان دادخواست مجدد دارد و ایرادی از اصل مدارک گرفته نمیشود؟ توضیح آنکه اصل مدارک منظور رسید باربری مبنی بر ارسال کالا است. که حتی ممکن است سابقه هم در شرکت باربری موجود باشد البته ۵ سال گذشته!

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خواهان باید اصل اسناد و مدارکی را که به ان دلیل اقامه دعوا کرده و بپیوست دادخواست بوده در جلسه اول همراه داشته باشد ، اگر اصل اسناد را نداشته باشید و دعوای شما به دلیل دیگری مستند نباشد سند مذکور از اعداد دلایل شما خارج شده و اگر دعوا مستند به دلیل دیگر نباشد قرار ابطال دادخواست صادر میشود
البته شما میتوانید برای جلوگیری از قرار ابطال دادخواست به قسامه متوسل شوید
این التزام شما مبنی بر ارائه اصل اسناد در صورتی است که خوانده انرا مطالبه کند در صورتی که مطالبه نکند با همان کپی ها میتوانید دعوا را ادامه دهید
موفق باشید