درخواست طلاق دادم درصورتی که پیش پرداخت مهریه و نفقه را نداشته باشم می توانم برای الزام همسرم به تمکین اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۰ #93715644

اینحانب درخواست طلاق دادم و خانم بنده متقابلا درخواست مهریه و نفقه کرده و حکم طلاق هم اومده ،برای اعسار از مهریه و نفقه اقدام کردم
اگه بعد از جلسه رسیدگی اعسار،پیش پرداخت رو اعلام کردن و اگه پیش پرداخت رو نداشته باشم،میتونم همسرم رو برگردونم و درخواست تمکین بدم؟ چون واقعا یه سکه هم ندارم برا پیش پرداخت
اگه درخواست تمکین بدم، و برگرده زندگی کنیم،دیگه حکم پیش پرداخت لغو میشه ؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
باید دادخواستتون رو مسترد کنید و مجددا دادخواست الزام به تمکین دهید و درصورت عدم تمکین فقط نفقه به همسرتون تعلق نمیگیره . و اگر ایشون هم دادخواست مهریه داده باشه شما موظفید به صورت اقساط واریز کنید و درصورت عدم پرداخت جلب میشوید .

فقط در صورتی این حکم اجرا نخواهد شد که همسرتان با رضایت اجرائیه برای آن را درخواست نکند و توقف اجرا نماید .

با درود فراوان
پرداخت مهریه و نفقه محاسبه شده ارتباطی با زندگی کردن یا نکردن همسرتان با شما ندارد و بایستی در هر صورت این مبلغ را پرداخت نمایید . فقط در صورت الزام به تمکین و عدم تمکین ایشان و اثبات عدم تمکین به زوجه از زمان اثبات نفقه تعلق نمیگیرد ولیکن نفقه ایام گذشته به ایشان تعلق خواهد گرفت .