آیا شهادت اقوام مورد قبول است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۴ #93637589

با سلام در پرونده ضرب و جرح و مزاحمت همسایه آیا شهادت اقوام مورد قبول است و چگونه میتوان شهادت دروغ را اثبات کرد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در قانون منعی برای شهادت شهود اقوام ذکر نشده شما می‌توانید به دادگاه ارائه دهید ولی رد یا قبول شهادت شهود منوط به نظر قاضی دادگاه است.

با سلام. قانونا منعی بابت شهادت اقوام وجود ندارد، تشخیص اعتبار یا عدم اعتبار شهادت با دادگاه می باشد.

بله منع قانونی ندارد و جهت اثبات خلاف آن باید دلیل و مدرک ارائه کرده و درصورت اطمینان از کذب بودن شهود اصطلاحا جرح گردند

باسلام شهادت اقوام پذیرفته میشود اما در صورتی که هرکدام شرایط شهادت اصلی را نداشته باشند میتوانید شهود را جرح نمایید.

در قانون منعی برای شهادت شهود اقوام وجود ندارد

سلام
با توجه به قوانین احراز شرایط شاهد به نظر قاضی بستگی دارد و تشخیص درجه اعتبار شهادت نیز با قاضی محترم است.در خصوص عدم اعتبار شهادت اقوام درجه یک مر قانونی وجود ندارد.