عدم تمکین خاص و عام را چطور باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #93456470

همسر بنده از زناشویی سر یاز میزند و به نوع بسیار زننده اولا چطور میتونم ثابت کنم و چه کنم بعد اینکه بنده میخوام برم شهر دیگه ای زندگی کنم ولی نمیاد مراحلش چیه و چکار کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسبت به طرح دعوی تمکین با معرفی منزل مسکونی در شهر جدید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

محل سکونت خود را در شهر مورد نظر معین و براساس آن دادخواست الزام به تمکین را علیه زوجه مطرح نمایید

با سلام
بدوا به طریق سازش اقدام کنید
در غیر این صورت، با ارسال اظهارنامه و طرح دعوی الزام به تمکین عام و خاص و...
رجوع به متخصص و وکیل الزامی است.
در صورت تمایل، تماس بگیرید

سلام. اگر حق انتخاب مسکن با همسر شما باشد امکان انتقال به شهر دیگه بدون رضایت ایشان وجود ندارد با استناد به شهادت شهود دعوای الزام به تمکین مطرح کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، نسبت به طرح دعوی تمکین با معرفی منزل مسکونی در شهر جدید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید