ضبط وثیقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۰۲۴ #93422

سلام
من دوسال پیش ضمانت کسی را کردم و برایش وثیقه گذاشتم. ۲۵ روز پیش برای من پیغام امد در رابطه به تحویل متهم.میخواستم بدونم ایا بعد از مهلت ۳۰ روز برای تحویل متهم و عدم تحویل وی ایا بلافاصله سند بنده ضبط خواهد شد یا دوباره برای من پیغام می اید و مهلت مجدد میدهند؟
در کل مراحل ضبط وثیقه را میخواستم بدونم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله وثیقه شما دیگر به شما بازنخواهد گشت ولی اگر کمتر از یکماه ایشان را تحویل بدهید فرقش اینست که تا میزان خسارتی که وارد شده است را از وثیقه کم میکنند و به طرف مقابل میدهند ولی اگر بگذرد وثیقه شما کاملا ضبط و علاوه بر اینکه برای جلب فرد اقدام میکنند مجددا مبلغ خسارت از ایشان گرفته خواهد شد