تهمت و فحش در فضای مجازی چطور قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۱ #93383410

سلام.خانمی در گوشی پسرش فیلم مبتذل پیدا می‌کنه و اون بچه به دروغ میگه فیلمها رو من فرستادم چون گاهی با من چت میکرده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر هم تلفنی و‌ نیز با پیام صوتی منو تهدید به برخورد، شکایت و آبروریزی کرد و فحاشی کرد من چطور باید برخورد کنم از لحاظ قانونی؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت افترا قابل طرح است.

"با سلام"
با مراجعه به دفاتر قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

با سلام
شما می توانید با استناد به پیامک های موجود می توانید شکایت کیفری دائر بر توهین و تهدید بنمائید

با سلام
شما با داشتن مدارک و شواهد محکمه پسند که بتوانید در دادگاه ادعای خود را ثابت نمایید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت علیه فرد مورد نظر نمایید

سلام
چنانچه شما مورد تهدید و فحاشی واقع شده باشید و دلایلی بر این امر داشته باشید می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه طرف مقابل شکایت کیفری تقدیم تا به دادسرا ارسال و رسیدگی شود

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت توهین و فحاشی مطرح کنید.

سلام
شما حق شکایت دارید
موضوع شکایت شما هم تهمت و توهین است