چه مقدار طول می کشد که درخواست اعاده بررسی شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲ #93373791

سلام، برادرم در دادگاه بدوی و سپس در دادگاه تجدیدنظر به اتهام ضرب و جرح عمدی با چقو به تحمل ۵ سال و یکسال حبس تعریزی و پرداخت دیه در حق شاکی گردیده است. این در حالی است که شاهدان برادرم مبنی بر حضور در محل کار در زمان وقوع درگیری حتی استماع نشده و اجازه ی ارائه شهادت به انها داده نشده است. از طرفی در متن رای دادگاه بدوی قاضی به این اشاره دارد که متهم "برادرم" اقرار به حضور در محل درگیری داشته است که این موضوع کذب محض بوده و برادرم و وکلای وی دفاعتا در همه ی جلسات دادگاه عدم حضور خود را در محل اعلام داشته اند. در دادگاه تجدید نظر قاضی بدون بررسی ادله های جدید همچون اقرار متهمه و شاهد قطعی درگیری مبنی بر عدم حضور برادم را غیر قابل بهره برداری دانسته و صرفا بر اساس شهادت دو شاهد تعرفه شده توسط شاکی که ۲۰ روز پس از زمان درگیری به پرونده اضافه شده اند، مبادرت به صدور حکم قطعی نموده است. این در حالی است که تناقض اشکار میان شهادت آنها و وقایعی که در روز واقعه در کلانتری از شاهدان عینی ثبت شده است وجود دارد. وجود رابطه کارفرما و شاگردی میان شاکی و شاهد وی، دلایل منطقی متعدد بر عدم حضور شاهدان شاکی از جمله مواردی است که قاضی دادگاه تجدید نظر به ان توجهی نکرده است. علاوه بر این قاضی تجدید نظر اجازه ارائه شهادت به شاهدان محل کارم را نداده و حتی دستنوشته شاهدان روز واقعه مبنی بر عدم حضور برادرم در محل درگیری و توانایی شناسایی شخص ضارب در صورت مشاهده را غیر قابل بهره برداری دانسته و صرفا بر اساس شهادت همان دو شاهد تعرفه شده شاکی رای قطعی را صادر کرده است. وکیل برادرم در حال حاضر در حال پیگیری ماده ۴۷۷ می باشد اما با توجه به اینکه حکم جلب برادرم صادر شده و ماموران به دنبال دستگیری وی هستند، بنده به دنبال درخواست بند ج ماده ۴۷۴ هستم از این رو با توجه به اینکه در شهرستان حضور دارم.
از جنابعالی راهنمایی های لازم برای ارائه درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور می باشم تا هر چه سریعتر بنا به مستندات و دلایل و گواهی گواهان حکم عدم تعقیب تا صدور حکم جدید در دادگاه هم عرض صادر گردد.
۲- ایا صرفا حضوری باید درخواست ارائه گردد
۳- ایا مسیرهای سریعتری همچون ارائه درخواست به دادستان و اقدام از سوی وی میتواند کارسازتر باشد
۴- هر گونه راهنمایی دیگر از جانب شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
بله ارائه دادخواست اعاده دادرسی کیفری حضوری است