به دلیل اعتماد به شخصی از دیوار و فریب از او، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #93346704

سلام شخصی در دیوار اعلام فروش وام ازدواج با ضامن بر روی دیوار گذاشت من هم زدم شماره تماس بهش زنگ زدم درمورد وام حرف زدیم و قرار ملاقات گذاشتیم مدارک نشونم داد و قابل قبول بود حرف از بیعانه زد ۵۰ تومن ریختم به کارتش بعد همو دیدیم.
خلاصه من مدارک وام در قرار حضوری دیدیم اوکی بود و بعد گفت چون خودم پول کم دارم ضامن ۲تومن میخام منم یه تومن براش فرستادم در طی دو مرحله ۵۰۰ هزار ۵۰۰ هزار قرار بود یه هفته ای وام بده الان جواب تلفن هامو نمیده
من غرفه دار بودم بازار شهرداری تهران گفتم نیاز دارم دستم رو بگیر ترازو دارم ازم دزدی کرده تنها. آشنا امیدم تویی بعد خدا تا یه بار دیگه بلند بشم از ورشکستگی خلاصه کلی درد دل کلی اون نصیحت یه جورایی اعتماد کردم.الانم غرفه از دستم در رفته هیچی جوابگو هم نیست از آبرو وشرف هم افتادم به خاطر اعتماد به اون نمیدونم چیکار کنم راهنمایی میکنید اسمش با شماره شناسنامش فقط بلدم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دادسرای جرایم رایانه ای علیه ایشان شکایتی مطرح نمایید، موضوع توسط پلیس فتا پیگیری خواهد شد

شما میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید

سلام .می تونی ازایشون تحت عنوان کلاهبرداری در دادسرای محل وقوع جرم شاکی بشی البته چون کلاهبرداری اینترنتی هست تهران فکر کنم دادسرای خاص رسیدگی به این جرام دارد .اونجا اه احتمال زیاد شما رو به پلیس فتا ارجاع میدن تا بررسی بشه .البته با کمال تاسف باید بگم دردسر زساد داره و احتمال رسید به پولتون دربازه ی زمانه ی نزدیک وجود نداره .

سلام، بایستی علیه ایشان شکایت کنید از طریق دادسرا و شورای حل اختلاف بابت وجه