اگر قبل از حکم دادگاه در پرونده کلاهبرداری شاکی رضایت دهد؛ آیا امکان تبدیل مجازات از زندان به جزای نقدی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #93311330

در قانون جدید

در بعضی پرونده ها قاضی این کار رو کرده با توجه به قانون رضایت در پرونده های غیر قابل گذشت قبل از صدور حکم رای و در بعضی پرونده ها با توجه به اینکه قانون حداقل یکسال رو گفته این کارو نکردن
نظر شما دوستان حقوقی با کدوم نظریه هست؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا بستگی به قاضی دارد

سلام بستگی به شرایط مجرم و نحوه ارتکاب جرم ومیزان کلاهبرداری دارد به نظرم رضایت را برای بعد از صدور رای قطعی استفاده کنید و در دادگاه تجدید نظر از تخفیفات دیگر در صورت وجود شرایط آن استفاده نمایید وموارد پیش بینی شده در قانون را استفاده نمایید