واسه اعسار اول که نرفته بودم باز همون قاضی رای داده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #93278378

باسلام
بنده به یه نفر سفته امانت دادم و اونم چک داده واسه وام ولی به هیچ عنوان از حسابش پول کم نکرده حالا طرف رفته سفته ها را اجرا گذاشته قاضی هم رای داده تا من پول را بدم و بعد بیست روز در محاکم حقوقی مهلت داده من اعتراض دادم و چون هزینه اش زیاد شده من اعسار دادم ولی چون کار داشتم در وقت مقرر نرفتم قاضی شورا مرخصی بود بازپرس دستور مجد داد ولی پیام اومد که دیدم نوشته درخواست اعسار پذفته شد توسط همان قاضی من اصلا نرفتم در جلسه که خودش با کاغذهای اعسار رای داده الان واسه اعسار اول که نرفته بودم باز همون قاضی رای داده منظورم اینکه چند تا قاضی رای میده چکار کنم بااحترام

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور و عدم ارائه دلایل اعسار ادعا رد می شود

سلام
در صورت عدم حضور و عدم ارائه دلایل اعسار ادعا رد می شود و متعاقبا تجدیدنظرخواهی هم رد خواهد شد