قدم بعدی پس از دادخواست الزام به تمکین زوجه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۶ #93137598

سلام
امروز دادخواست الزام به تمکین زوجه را ثبت کردم:
۱.معمولا چقدر طول می کشد تا زمان دادگاه؟
۲.اگر زوجه نیاید؟
۳.اگر بیاید و بگوید که من از خانه نرفته ام و دروغ است، در صورتیکه واقعا یکماه و نیم است که خانه پدرش است چطور؟ چگونه حرفم را برای قاضی اثبات کنم؟ ایا از ۱۱۰ نفر بخواهم تا عدم حضور همسرم را گواهی کند؟ یا استشهاد؟
۴.اگر قاضی الزام به تمکین را تایید کند و زن نیاید؟ باید دادخواست مجدد بزنم؟ یا منتظر اجراییه شوم؟
۵.برای نشوز و قطع نفقه پس از نتیجه این دادخواست و بصورت مجزا باید اقدام کنم؟ یا اتومات نیاید ناشزه است؟
۶.برای ازدواج مجدد بلافاصله پس از این دادخواست می توانم اقدام کنم؟ باید دادخواست مشخصی بدهم؟
سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید که زمان بر است با توجه به شرایط کرونا
چنانچه زوجه تمکین نکند اجراییه دریافت نمایید
در صورت عدم تمکین دادخواست ازدواج مجدد را مطرح کنید