آیا برا رفع مسدودی حساب برم فتا مشکل پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۸۶۱ #93082

باسلام
من از طریق سایت دیوار اقلامی را به فروش میرسانم . شخصی از طریق تلگرام 2 هارد اکسترنال سفارش داد و هماهنگی ها صورت گرفت . ایشان مبلغ رو واریز کردند و ما از طریق پیک ارسال کردیم و
بعد دوروز روز شنبه متوجه شدم که حسابم بسته شده اقدام کردم و شاکی گفت که شکایت کردم به جرم کلاه برداری و اینا گفتم چرا گفت نرسیده به دستم بررسی کردم دیدم پیک اون روز از شرکت بسته نبرده اخه موقع تحویل به اضافه رسید که مااهانه گزارش میشه از درب منزل مشتری عکس میگیرن برا من میفرستن که نفرستاده بود بعد از این من مبلغ رو عودت کردم چون دیگه کالای مورد نظر موجود نبود بفرستم
شخص رفته پلیس فتا و رضایت داده و گفته من شکایتی ندارم و مبلغم عودت شده
به نظر شما مشکل ساز نمیشه اقدام کتنم جهت رفع چون میگه گفته خودش بیاد بره مرجع قضایی..
با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورتی که رضایت بدون قید و شرط گذاشته باشند اصولا مشکلی ندارد.

خیر در صورتیکه واقعا اشتباه شده باشد و این اشتباه در دادسرا محرز شود مجازاتی نیز برای شما در نظر گرفته نخواهد شد.