از اونجایی که قبلا با این آقا ارتباط داشتم چطور میتونم باهاش برخورد کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱ #93044888

سلام
من با آقای متاهلی در ارتباط بودم الان دیگه باهاشون در ارتباط نیستم الان من و تهدید میکنه که باید بابت ضمانت هایی که واست که یکسال پیش در بانک انجام دادم به من ۳۵ میلیون سفته بدی در صورتی که من همه قسط ها رو پرداخت کردم و همچنان میکنم و معوقه ندارم میگه اگه بهم سفته ندی آبروت و میبرم و به نامزدت عکسایی که سوار ماشین های مردای دیگه شدی رو میفرستم.
از اونجایی که قبلا با این آقا ارتباط داشتم چطور میتونم باهاش برخورد کنم؟
میترسم خودمم متهم بشم که باهاش در ارتباط بودم اگر ازش شکایت کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید تحت عنوان تهدید از ایشان شکایت نمایید که البته برای اثبات این امر باید ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود را داشته باشید در ادامه باید عرض شود شکایت شما مبنی بر تهدید ارتباطی به دوستی قبلی شما با آن شخص نداشته و در صورت اعلام این موضوع در دادگاه به ادعای ایشان رسیدگی نخواهد شد و چنانچه برای شما ایجاد مزاحمت و یا آبروریزی کرد می توانید تحت همین عنوان نیز از ایشان شکایت نمایید.

سلام
میتوانید علیه ایشان با موضوع تهدید طرح دعوا نمایید و اقدام ایشان به انتشار تصاویر شما نیز جرم است

صرف ارتباط قبل شما با این آقا جرم محسوب نمیشود تا با شکایتتون به دردسر بیفتید. در صورتی که از رابطه شما با ایشان هیچ مدرکی وجود ندارد پس از هیچ چیزی نترسید و در صورت داشتنم باید اثبات بشه که با توجه به گذشت زمان کاری ازش بر نمیاد. همچنین شما مجرد بودی و ایشون بیشتر آبرویش در خطر هستش بنابراین فقط یک تهدید الکی هستش. میتونید بابت تهدید و اخاذی ازیشون شکایت کنید البته بایستی دلایلی برای اثبات ادعای خود داشته باشید صرف تهدید نمیتونه برای شما حقی به وجود بیاره که شکایت کنید. میتونید در جایی که ایشون هستند وادارشون به حرف زدن کنی و در اون زمان هم شهود مردی با خود برده باشی یا وادارش کنی با پیام تهدیدش رو بهت انجام بده.. به نظر بنده در کل هیچکاری ازیشون ساخته نیست و ذهن خودتان را درگیر نکنید