چگونه می توان ثابت کرد که چه کسی پرده دختری را ازاله کرده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۶ #92953376

سلام
بیشتر از ۲ماهه از رابطه جنسی من با دختر خانومی می گذره ما باهم رابطه داشتیم ولی منجر به پارگی نشده،نامه دکتر دارم که پاره نشده. بعد از چند وقت از اون ماجرا رفتیم دکتر گفته پاره شده برای اینکه ابروریزی نشه واسش بردم دوختم ولی گواهی سلامت نتونسته بگیره و حالا ازم می خواد شکایت کنه؟
۱.چه طوری می تواند ثابت کند من باعث ازاله بکارت شدم؟
۲. اگه ثابت کرد، من چه طوری ثابت کنم که اون راضی بوده؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ایشان باید ثابت کند که ازاله بکارت توسط شما و به زور انجام شده و ایشان بامیل خود با شما رابطه نداشتند باتوجه به گذشت دوسه ماه از ازاله تشخیص اینکه توسط چه کسی ازاله صورت گرفته مشکل میباشد مگراینکه دلایل و مدارک معتبری ارائه دهند.با توجه به توضیحات شما دراین خصوص وکیل بگیرید بهتره

بعد از دو ماه امکان اثبات اینکه زوال بکارت توسط شما انجام شده است وجود نخواهد داشت.

اگر اثبات نماید مهرالمثل به ایشان تعلق میگیرد ، این را باید در دادگاه اثبات نمایید که با رضایت بوده است بهتر است وکیل اخذ نمایید .

۱.چه طوری می تواند ثابت کند من باعث ازاله بکارت شدم؟

در این موارد چون معمولا شاهدی وجود ندارد صرف ادعا است که احتمالا شما به دادرسی دعوت می شوید و از شما بازجویی می شود
۲. اگه ثابت کرد، من چه طوری ثابت کنم که اون راضی بوده؟

شما با قرائن و امارات از جمله پیامهایی که رد و بدل شده می توانید این مطلب را ثابت کنید هرچند توصیه نمی شود زیرا در این صورت خود اقرار به رابطه نامشروع کرده اید و درواقع جرم زنا را پذیرفته اید