آیا میشود حکم قطعی را به جریمه نقدی تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #92952458

سلام خسته نباشید
اگه میشه سریع تر راهنماییم کنید
مامور به دلیل بخواب کردن ماشین جلوی همسرمو گرفت همسر بطور لفظی با مامور درگیر شد و ماشین مامور رو جابه جا کرد تا بتونه بره.(مامور رضایت داده) اما رای رو ۱ سال حبس صادر کردن. همسرم پیگیر شد اما میگن آسیب به عمومی دیگه دست ما نیست و رای از استان میاد همسرم اعتراض زد به استان اما هنوز جوابی نیومد.
میتونم رای رو چگونه به جریمه نقدی تبدیل کنیم؟
اصلا نمیخوایم حبس باشه.
لطفا راهنمایی کنید عجله دارم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بهرحال تجدیدنظر خواهی نموده اید و بایستی منتظر رای تجدیدنظر شوید

قبل از اعتراض بایستی اقدام می‌نمودید به مشاوره تا راهکار ارائه شود بایستی منتظر نظریه تجدید نظر باشید دیگر کاری نمیشود کرد .