دو شکوائیه با عناوین و مشتکی‌عنه متفاوت، مشمول اعتبار امر مختومه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸ #92941142

با سلام و خسته نباشید، پرونده‌ای در بازپرسی با اتهامات "آدم‌ربایی، ضرب‌وشتم و سرقت" مورد رسیدگی بوده که به خاطر عدم پیگیری و مرور زمان، منع تعقیب گرفته و پس از چند وقت پرونده‌ای با اتهامات اخاذی، حبس غیرقانونی و سرقت طی شکوائیه‌ای تقدیم دادگاه شده بود. البته توجه بفرمایید غیر از موارد اتهامی که شاید کمی مشابه باشد(البته واقعا مغایرت دارد عناوین اتهامی) موارد اتهامی و اینکه افراد مورد اتهام اضافه شده‌اند (یک نفر) و در شعبه‌ای دیگر از همان مجتمع رسیدگی ولی با استعلام دادیار از شعبه دیگر که قبلا به رونده مشابه رسیدگی و بازپرسی بوده است، شعبه کنونی که دادیار می‌باشد دستور داده که پرونده دارای اعتبار امر مختومه بوده است و اسراف حرام و امری منکر بوده است! توجه بفرمایید پرونده در یک مجتمع بوده است ولی افراد مورد اتهام و همچنین موارد اتهامی حداقل عناوین و جرم‌های دیگری مطرح شده است و خواهشا توجه بفرمایید اصل جرم حداقل توقیف و حبس غیرقانونی بدون مامور بوده است که شامل مرور زمان نمی‌شود، لکن نهایتا به این قرارهای بازپرسی و دادیاری رسیده است.
خواهشمندم بفرمایید راه‌های پیگیری این قرارها چگونه است و سوال مهم اینکه آیا مشمول امر مختومه می‌شود با توجه به اینکه افراد متهم یک نفر اضافه شده است و عناوین متفاوت است؟ لازم به ذکر است زمان جهت اعتراض به قرار دادیاری نهایت یک هفته است. خواهشمندم راهنمایی لازم را بفرمایید. با تشکر و سپاس از زمانی که برای پاسخگویی می‌گذارید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مهلت مقرر به قرار صادره اعتراض نمایید.

سلام چنانچه مرور زمان شکایت طی نشده باشد قابل اعتراض است و می توانید اقدام کنید