چگونه میتوان فسخ قرارداد را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۰ #9267

سلام من نگس هستم چهار سال پیش سه دانگ از یک واحد تجارى در حال ساخت را که با قولنامه بنام بنده بود بدامادم واگذار کردم طى یک قرار داد دستى بین خودماندر این قرار داد نوشته شده ایشان نصف پول را نقدا پرداخت نموده وبقیه را طى دو جک میپردازد وقید شده اگر ایشان در تاریخ معین جک را پرداخت نکند قرارداد خود بخود باطل میشود ومن باید عین پول نقدى را که داده باو برگردانم ایشان جک ها را پرداخت نکرد وما دوستانه پول نقد اورا برگرداندم ولى متاسفانه رسید نگرفته ام حالا ایشان بعداز چهار سال که مغازه به بهره بردارى رسیده دوباره ادعاى مالکیت میکند با توجه باین که برگشتى هاى جک هاى ایشان را دارم او میتواند در دادگاه ادعا داشته باشد یگى از همکاران شما به بنده فرمودند من میبایست در تاریخ برگشت جک به دادگاه اطلاع میدادم ولى ما ان زمان اختلافى در فسخ قرار داد نداشتیم که به دادگاه اطلاع بدهم لطفا مرا راهنماى بفرماید با تشکر. نرگس. قابل ذکر است که این واحد تجارى هنوز سند زده نشده

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در قرارداد ذکر شده باشد در صورت پاس نشدن چکها قرارداد خود به خود فسخ میگردد و با استناد به پاس نشدن چکها و صدور گواهی عدم پرداخت از خود دفاع نموده و صدور رای مقتضی را از دادگاه خواستار شوید.

با احترام