وصول طلب با رسید چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۳ #92660449

بنده گارکاهی داشتم و یه فامیل اعتماد کرده و کل اجناس را به ایشان دادم گفته بودن مشتری دارد قرار بر این شد سه روزه پول منو بده مبلغ ۷۰میلیون تومان بعد از گذشت مدیدی نداد من فقط توانستم به زور و ترفند یه رسید ازش بگیرم و زیرش رو دو نفر شاهد امضا نمودن خلاصه بعد از گذشت ۳ سال تا الان پرداخت نکرده یک ریالشم سکایت کردم ایشان پولدار و پارتی دارن من ضعیفم الان دو ساله وکیل گرفته کار و کش میده من شاهدامم بردم دادگاه ایشون میگه امضای من نیست کارشناس اول رفت به نفع من بود اعتراض زد ۳ نفره رفت باز گفتن امضا مال ایشونه حالا دوباره اعتراض زده برا ۵,نفره بفرستن یه راهی بهم نشون بدین الان دقیقا ۵ ساله به این شکله به خدا خستم کردن من چیکار میتونم بکنم .دادیار تو اولین کارشناس یک نفره که رای اومد بهم گفت میتونم یه شکایت دیگه بزارم پرونده چون ایشون عنوان کرده جعل و ..افترا زده ولی اعتراض زد منم نشد شکایت و بزارم پرونده لطفا عاجزانه ازتون کمک میخوام راهنمایی بفرمایین.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
دراین پرونده تا اصالت سندمحرزنشودنمی شودکاری کردشماباکارشناسان صحبت کنیدتازودتر نظرخودرااعلام کنند