چنانچه مادر مایل به ثبت نام فرزند در شناسنامه خود نباشد، و فقط پدر نام فرزند را در شناسنامه ثبت کند امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳ #92629340

سلام..در صورتی که ازدواج به صورت قانونی ثبت نشده باشد و در شناسنامه ها اسم طرفین ازدواج نیامده باشد و فرزندی متولد شود، چنانچه مادر مایل به ثبت نام فرزند در شناسنامه خود نباشد، و فقط پدر نام فرزند را در شناسنامه ثبت کند امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نام فرزند باید در شناسنامه والدین ثبت گردد

نام والدبن ثبت می گردد و این امکان وجود ندارد که در شناسنامه نام یکی از والدین ثبت نشود .

سلام در شناسنامه والدین ثبت می گردد

با سلام
اولا اینکه در صورت متولد شدن فرزند زوج موظف است جهت ثبت ازدواج رسمی اقدام نماید در غیر اینصورت شناسنامه ای به فرزند تعلق نخواهد گرفت
دوما باید در هر دو شناسنامه والدین ثبت شود