حسابهای بانکیم مسدوده و از استفاده یارانه ها محرومم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #92626540

با سلام و خدا قوت خدمت شما
موضوع
نرسیدن به مهلت حضور ۱۰ روزه اجرای احکام و مراجعه با دو روز تاخیر انجام پذیرد اگر راهکاری دارد لطفا راهنمایی بفرمایید. خلاصه ای از پرونده ام : سال ۹۴ همسایه و با صطلاح دوست نزاعی در گرفت و با پا در میانی همسایه ها پایان یافت، حدود ۱ سال بعد اتفاقی متوجه شکایتش شدیم و من متعجب از صدور حکم غیابی و دیه و.. غافل از یک احضاریه، پیگیر شدم اولین مورد دادن آدرس غلط، بعد ادعا کرده و پزشک قانونیم رفته که من با چاقو مجروهش کردم و ادعاهای دیگری که منجر به گرفتار کردنم به ناحق گردد در صورتی که واقعیت ندارد و از همان زمان با دوز و کلک باعث مطلع نشدنم شده تا نتوانم حق دفاع در زمانی که موثر بوده را داشته باشم و همچنین در فریب دستگاه قضایی و دادگاه و قاضی موفق بوده. کارهایی که میتوانستم انجام دهم مانند واخواهی بعدش تجدید نظر که رد شد و آخر یشم احضاریه اجرای احکام دلیل اینکه به ده روز مهلت نرسیدم از طرفی چند روز تعطیلی عید فطر و ۵ شنبه جمعه قبلش تاثیر داشت ولی واقعیت از نظر مالی واقعا در شرایط سختیم چون باید از اهواز به دادسرای بعثت تهران میرفتم ( مدتیه موقتا ساکن در اهوازم)
دستم جایی بند نیست برای این موضوع و خواهشم درخواست مشاوره و راهکاری برای ۱ ) اثبات بر بی گناهیم که چند مورد که مطرح و ارائه کردم در درخواست واخواهی و علت اینکه لحاظ نشد عجیب بود بعنوان دفاعم دارم آدرس غلطی که داده و مطلع نشدنم و گرفتن حق دفاع بنده. در ادامه کلا شکایت دروغینش را مدعی بشم
۲) یقین دارم شهادت شاهدینش دروغی هست و در صورت قبول قاضی بر احضارشون مطمئنا بمشکل میخوره، در صورتی که من استشهادیه تنظیم و با امضا شاهدینی که از اهالی و بزرگترهای محل و افرادی موجه که در نزاع ما حضور داشتند را هم ارایه دادم. در ضمن شاکی من چند پرونده سنگین کیفری و.. دارد و سابقه هی بد تا خود محل ولی اصلا در دادگاه به اینها اشاره هم نکردم. در ضمن حسابهای بانکیم هم مسدوده و از استفاده یارانه ها تا وام کرونا که واریز شده اند محرومم آن هم در این اوضاع و شرایط. لطف کنید در صورت مطالعه این درخواست که طولانی هم شد و قبول به مشاوره و راهکاری برای بنده بر رفع مشکلم و تضییع حقم و بی عدالتی، مطلبی فراموش شده را سوال بفرمایید در خدمتم. دیگر اینکه ولی هر کمکی که لطف بشه در حقم قدردان بوده و بی جواب نخواهم گذشت و در حد توانم جبران خواهم کرد.
با تشکر_______

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست مشاور تلفنی بده