آیا می شود بنا به هر دلیلی قبل از اینکه به کلانتری و شعبه ارجاع شود نیمه کاره رها کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۹ #92584488

اگر شکایت کیفری در خصوص تجاوز به عنف تنظیم و قاضی دستور پزشکی قانونی و مراحل انرا داده باشد بعد از مراحل پزشکی قانونی ایا می شود بنا به هر دلیلی قبل از اینکه به کلانتری و شعبه ارجاع شود نیمه کاره رها کرد

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بدیهی است حق و اختیار تعقیب شکایت با اصحاب پرونده است و با عدم پیگیری و همکاری با سیستم قضایی ادله محکومیت تکمیل نخواهد شد و با توجه به تکلیف عدم تحقیق در جرایم منافی عفت مرجع قضایی حق تکمیل و تحقیق بعدی را نخواهد داشت و النهایه با عدم تکمیل ادله محکومیت پرونده با قرار مقتضی مختومه خواهد شد.

سلام اگرچه جرم تجاوز به عنف از جرائم غیر قابل گذشت می باشد ولی اگر قصد عدم پیگیری دارید به پزشکی قانونی نروید و پیگیر نشوید..در اینصورت دادگاه ها در جرائم منافی عفت از گسترش تحقیقات بر حذر داشته شده اند ولی با نظریه پزشکی قانونی و احراز موضوع دادگاه تحقیقات را پیگیری خواهد نمود حتی اگر شما پیگیر نباشید