بعدا نمیتونه زیرش بزنه که سفته هارو به من نداده و از زیرش در برود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #92530900

‎سلام خسته نباشید از یه شخصی بنده مبلغ پانزده میلیارد تومان سفته و به همراه رسید چاپی دریافت وجه نقد از ایشان دارم که پای همه ی مدارک اثر انگشت شخص ایشان موجوده ، پای رسید چاپی هم همینطور اثر انگشت ایشان موجوده ، حالا سوال بنده اینجاست بعدا نمیتونه زیرش بزنه که سفته هارو به من نداده و از زیرش در بره ؟ چون فقط اثر انگشت ایشان خورده بجای امضا
‎راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : در قسمت حواله کرد چنانچه اسم شما قید شده باشد راهی بجز پرداخت ندارد. دوم اینکه از نظر اعتبار امضا و اثرانگشت فرقی ندارد. ( از نظر اصالت نمیتواند ادعای جعل کند )سوم : اگر قسمت حواله کرد سفید است دو راه برای ممانعت از پرداخت وجود دارد( البته با داشتن مدارک مربوطه )

با سلام
خیر نمیتواند جای نگرانی نیست چه امضاء چه اثر انگشت تفاوتی در امر مدیون بودن شخص نخواهد داشت